PMU Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn gezichtsbepalend.

Foto PMU Wenkbrauwen

SPEAK! & Shine!

Wenkbrauwen zijn gezichtsbepalend. Helaas is niet iedereen gezegend met volle, sprekende wenkbrauwen. Speak! is gespecialiseerd in permanente make-up voor wenkbrauwen. Je profiteert altijd van een verzorgde én sprekende uitstraling, zónder dat het er te dik bovenop ligt. Letterlijk in dit geval: Speak! creëert natuurgetrouwe wenkbrauwen. Dus geen dikke, zwarte ‘Bert brows’, maar wenkbrauwen die jouw natuurlijke schoonheid accentueren.

PMU Hairstroke techniek

Speak! werkt met verschillende PMU technieken voor de wenkbrauwen. Tijdens de eerste afspraak kijken we samen naar welke techniek het beste past bij jouw gezicht. Speak! is gespecialiseerd in hairstroke en powderbrows. Bij de hairstroke techniek pigmenteer ik met een flinterdunne naald haartjes in de huid. Elk streepje wordt met uiterste precisie gezet. Het resultaat is een luchtige en natuurlijk look. De hairstroke techniek is nauwelijks van echt te onderscheiden. Hierdoor is de techniek ook geschikt als je bijna helemaal geen wenkbrauwen meer hebt.

PMU Powderbrows

De naam zegt het al: met deze techniek lijkt het alsof de wenkbrauwen subtiel met wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd. Het resultaat is compacter dan bij de hairstroke techniek, maar zorgt eveneens voor een natuurlijke look. De wenkbrauw wordt ingeschaduwd met pigment voor een natuurlijke kleurovergang. Het is ook mogelijk om de verschillende PMU technieken te combineren. Wat past bij jou? Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie en advies.