PMU Ogen

Permanente make-up voor de ogen.

Foto PMU Ogen

PMU Eyeliner

Sta jij elke ochtend te tobben met het aanbrengen van je eyeliner? Met de permanente eyeliner van SPEAK! is dit verleden tijd. Je wordt elke ochtend wakker met een schitterende oogopslag. Ook handig tijdens een dagje strand, saunabezoek of een onverwachte regenbui. Nooit meer doorgelopen ogen! Van een subtiel lijntje op de wimperrand tot een bredere eyeliner. Boven en/of onder het oog. We kijken samen welke optie het beste bij jou past.

SPEAK! & Impress!

PMU eyeliner zorgt voor een open blik en laat je wimpers voller lijken. SPEAK! staat voor natuurlijke schoonheid. Dat betekent dat je ogen moeten opvallen en niet je make-up. Met de juiste vorm en techniek laat SPEAK! jouw ogen maximaal spreken.

PMU Behandeling ogen

Tijdens de eerste behandelafspraak bespreken we eerst jouw wensen en kijken we welke vorm PMU eyeliner het beste past bij jouw gezicht. Vervolgens teken ik de eyeliner voor, zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat. SPEAK! werkt met de hoogwaardige producten van Swiss color®, voor een uiterst precieze werking. De PMU-behandeling voor de ogen duurt gemiddeld 1,5 uur. Na ongeveer zes tot acht weken volgt een nabehandeling. Interesse in permanente make-up voor je ogen?