PMU Lippen

Betoverend mooie glimlach.

Foto PMU Lippen

SPEAK! & Smile!

Wil je vollere lippen of vind je je mond niet symmetrisch genoeg? SPEAK! tovert de mooiste glimlach op jouw gezicht! Met permanente make-up zien je lippen er altijd stralend en verzorgd uit. SPEAK! geeft kleur en vorm aan jou lippen, zodat je zelfverzekerd en stralend voor de dag komt.

PMU Technieken lippen

Van permanente lipliner tot full lips. Tijdens de eerste afspraak kijken we samen naar de beste techniek en kleur voor jouw gezicht. Permanente lipliner accentueert de contouren van je lippen en versterkt de natuurlijke liplijn. PMU lipliner wordt ook gebruikt als oplossing voor het corrigeren van lichte asymmetrie. Je kunt er ook voor kiezen om je lippen volledig in te kleuren, nadat de contourlijn is gezet. Je lippen hebben met de full lips PMU altijd een gezonde, stralende kleur en lijken voller.

PMU Behandeling lippen

SPEAK! werkt met de hoogwaardige kleurvaste pigmenten van Swiss Color® en je hebt keuze uit een rijk kleurenpallet. Tijdens de eerste behandeling bepalen we de juiste lipcontour en kleur. De PMU lipbehandeling duurt de eerste keer gemiddeld drie uur en moet binnen zes tot acht weken herhaald worden voor het beste resultaat. Na afloop ben je verzekerd van stralende lippen voor een perfect smile! Wil jij ook stralen met de permanente lip make-up van SPEAK!?